Qui som


L' Associació Catalana d' Atenció i Intervenció Musicoterapèutica (ACAIM) és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 2008 i registrada per la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Nº REG/02144442/20009

Està integrada per musicoterapeutes titulats procedents de diferents disciplines (psicòlegs, docents, músics, infermers...) que garanteixen un servei professional de qualitat.


PROFESSIONALS INTEGRANTS


Raül Hernández Hernández és Llicenciat en Psicologia. Màster de Musicoteràpia cursat a IL3/UB, postgrau en atenció i intervenció amb refugiats i minories ètniques.


Co-fundador d'ACAIM (Associació Catalana d'Atenció i Intervenció Musicoterapèutica) col.labora com a musicoterapeuta a la C.T. Sant Miquel Maifré, a l'Associació Centre Pedralbes amb adults amb retard mental, tasques que compagina  amb la tasca de psicopedagog a diferents instituts de Secundària pel Departament d' Ensenyament de la Generalitat. 
Té formació musical en el Conservatori Municipal de Badalona (EMB), i a l'Escola Municipal de Les Franqueses del Vallès, adquirint coneixements de solfeig, guitarra espanyola, percussió, piano, cant, baix elèctric i clarinet.



Lali Sáez Pons, és Llicenciada en Psicologia i Mestra d'Educació Especial. Màster de Musicoteràpia obtingut a IL3/UB. Treballa actualment com a musicoterapeuta en el Cottolengo del Padre Alegre atenent persones amb plurideficiències. Experiència amb el mateix col·lectiu a Llars Mundet (Projecte Respir), amb infants d'espectre autista a l'Escola Matilde Orduña i amb persones de la tercera edat amb demències a Llars Mundet.


La seva formació musical s'ha centrat en la veu al Taller de Músics de Barcelona, l'Escola Eòlia (Tècnica Voice-Craft) i amb Carme Tulón (Tècnica vocal i Logopeda). Ha completat els seus coneixements amb llenguatge musical, piano, guitarra y l'experiència professional en l'àmbit del góspel ("GospelTrain").



Xavier Martínez Fernández és músic (baterista-percussionista). Màster de Musicoteràpia cursat a IL3/UB. Formació clàssica de piano i solfeig en el Conservatori Superior de Música del Liceu. Format en música moderna a diferents escoles de Barcelona: Taller de Músics, Espai Musical Avinyó, Escola Alois Haba. Extensió universitària en l'especialitat de música (bateria, percussió i piano) al ISA (Instituto Superior de Arte de la Habana) - Cuba.

Co-fundador d'ACAIM (Associació Catalana d'Atenció i Intervenció Musicoterapèutica) treballa com a musicoterapeuta a la C.T. Sant Miquel Maifré que aten a persones en procés de desintoxicació, a l'Associació Centre Pedralbes, al C.O. Les Corts, al CEE Francesc Bellapart i al SAT (Servei d'Atenció Terapèutica) de l'associació Aspanias amb nens i adults amb retràs mental. Músic en actiu que forma part o col-labora en diversos projectes.


Cristina Rubio Pacheco és Llicenciada en Psicologia per la UB i Màster en Musicoteràpia per la Fundació Bosch i Gimpera / UB. Ha seguit també diferents cursos i seminaris de formació continuada sobre Psicologia, Musicoteràpia, Musicoteràpia i Psicodrama, tractament de Malalts de Parkinson i també sobre intervenció amb nens i nenes amb discapacitats.
Els seus estudis de solfeig els va realitzar al Conservatori Municipal de Barcelona,  ha realitzat cursos de piano i guitarra i ha estat ballarina de Ball de Saló a nivell de competició durant diversos anys.
Fundadora i Directora de PSIMUVA Centre de Psicologia i Musicoteràpia del Vallès. Treballa com a psicòloga i musicoterapeuta a l’Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès (centrant la seva intervenció en teràpia del dol), Associació Catalana per al Parkinson (treballant tant amb els pacients que pateixen la malaltia com amb els cuidadors), CEE Ca n’Oriol (amb nens i nenes amb diferents tipus de discapacitat intel·lectual o física), Fundació Privada Pro.disminuïts Psíquics Finestrelles (adults amb diferents tipus de discapacitats intel·lectuals) i com a docent del Màster de Musicoteràpia d’ISEP Barcelona.



Anna Mulero Madrid, és Diplomada en infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster de musicoteràpia en IL3/UB. Professora de Grau Mig de flauta travessera al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Com a musicoterapeuta té experiència en el col·lectiu de gent gran, en promoció de qualitat de vida i prevenció del deteriorament cognitiu propi de l’edat, al Casal de Gent Gran de Badalona Nova Lloreda. Actualment treballa en un projecte de musicoteràpia aplicat a nens amb trastorn per dèficit d’atenció al Centre d’Atenció Primària Can Bou de Castelldefels.



Raquel González Álvarez és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster de Musicoteràpia a IL3/UB. Formació clàssica de piano i teoria musical (solfeig i harmonia) en el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Ha treballat com a musicoterapeuta amb col·lectius de persones amb pluridiscapacitat (nens i adults) en el centre Cottolengo del Padre Alegre, amb persones afectades per la malaltia d'Alzheimer en el Centre de Dia Cuidem la Memòria i en l'Associació ACAF amb persones que pateixen fibromiàlgia.
Com a psicòloga té experiència en tractament i reeducació amb població infanto-juvenil. Treballa en l'àmbit de l'atenció a la infància i l'adolescència, i en la intervenció familiar a la Fundació Salut i Comunitat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada